WOLCOCON

Mijn 

Mini WOLCOCON


Een prachtig duurzaam cadeau voor op de babyborrel! De nieuwe mama zal je dankbaar zijn voor deze bewuste en praktische geschenkkeuze.


Baby's Eerste Wolcocon: De Mini Wolcocon voor Onderweg!


Stel je voor: je bent onderweg, samen met je kleintje, genietend van een wandeling in de frisse lucht. Plotseling zie je die hongerige blik verschijnen en weet je dat het tijd is voor wat comfort en voeding.


Met onze mini Wolcocon is het gemakkelijk, dankzij de isolerende werking van schapenwol, die zowel warmte als koelte vasthoudt.


Vul simpelweg de papflesjes met warm water en neem ze mee. Ze blijven lekker warm terwijl je onderweg bent. Op het moment van de voeding voeg je gewoon het poeder toe aan het warme water, en je kleintje kan meteen genieten van zijn papje. Dankzij de handige draagbaarheid van de mini Wolcocon ben je altijd voorbereid, zodat je kleintje op elk moment en overal kan genieten van een warme en voedzame maaltijd.


Of je nu even snel op pad moet of rustig van de natuur wilt genieten, onze mini Wolcocon staat altijd voor je klaar. Compact en draagbaar, klaar om te gebruiken zodra je kleintje begint te knorren. Het is als een warme knuffel voor je baby's maag, altijd binnen handbereik.


Dus ga op pad met vertrouwen, wetende dat je baby altijd kan genieten van een heerlijke, warme maaltijd, dankzij de geruststellende warmte van onze mini Wolcocon. Omdat als het gaat om het welzijn van je kleintje, warmte en liefde altijd binnen handbereik moeten zijn.

WOLCOCON - voor iedere kookpot


Een perfect koelzakje


Met de mini Wolcocon heb je niet alleen warmte binnen handbereik voor je kleintje onderweg, maar ook verfrissing voor jezelf! In één handig zakje kun je kiezen of je koele of warme drankjes meeneemt. Gebruik het handige zakje om je favoriete drankjes koel te houden, waar je ook bent. Of het nu gaat om een verfrissend glas water op een zonnige dag of een koele sap tijdens een lange wandeling, de mini Wolcocon staat paraat om je dorst te lessen en je te verkwikken, waar je ook bent. Met deze veelzijdige metgezel blijf je altijd koel en fris, zodat je optimaal kunt genieten van elk moment, samen met je kleintje.

 


Wist je dat...


Ook een mini Wolcocon is gemaakt van deadstock stoffen! Er is zelfs een speciale jeansreeks die is vervaardigd uit oude jeansbroeken die niet geschikt zijn om te dragen of te verkopen. We halen een deel van de broek eruit dat nog volledig intact is, waardoor we een super duurzaam upcycle product creëren!

WOLCOCON - pot min 3/4 gevuld

Maak Indruk met een Mini Wolcocon: Het perfecte duurzame geschenk voor babyborrels en voor onderweg!

Altijd voorbereid onderweg met een mini Wolcocon.

unsplash